Hairtalk Extensions

Hairtalk er verdens ledende leverandør av tape-extensions for det profesjonelle markedet.

Med over 15 års erfaring og kontinuerlig innovasjon arbeider de for å til enhver tid tilby markedets beste kvalitet og løsninger.

Vi i Skåregaten tilbyr altså det beste innen extensions og løshår.

Hairband
Langt hår på 3 minutter.

Den optimale metoden for å få langt hår på, på ett øyeblikk!

Et hairband tilsvarer lik mengde hår som en full forlengelse med Hairtalk. Et hairband er perfekt for deg som ikke er helt klar for permanent forlengelse, men ønsker ekstra fylde og lengde ved spesielle anledninger. For deg som har extensions er det en perfekt måte å få ekstra av alt, samt muligheten til å la ditt hår få hvile når du føler for det. Nyt fordelen ved å kunne style ditt hairband før du setter det inn, og vipps – så er du klar for fest.

Heise opp extensions – 1000 kr per time

Å sette på nytt hår vil variere fra kunde til kunde. Vi skreddersyr et oppsett til hver enkelt, slik at det passer kunden perfekt. Kom gjerne innom oss for en konsultasjon.

Hairtalk kommer i 6 forskjellige fester med ulike egenskaper. Vi har et utvalg av 65 forskjellige farger, og vi setter sammen endelige fargekombinasjoner og skreddersyr det til ditt hår.

Hedda er kurset og er sertifisert Hairtalk-stylist.

Ring oss gjerne for å booke en gratis konsultasjon.

Ved bestilling av tjenester hos oss er det viktig å møte presis. Vi forbeholder oss retten til å avvise kunder som kommer for sent til timen. Avbestilling og endring av time må gjøres senest 24 timer virkedagen før avtalt tid. Ved avbestilling etter frist eller manglende oppmøte vil timen belastes i sin helhet.

På større fargebehandlinger og ved extensions tar vi forbehold om depositum.